Ideja Noel tjednih menija jest pružiti fine dining iskustvo tijekom pauze za ručak: s konkretnim porcijama, svježim lokalnim namirnicama te odličnom vrijednošću za novac.

Naš kreativni kulinarski tim svakoga tjedna će pripremati novi meni za naredni tjedan. Meni se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta, a za svaki slijed možete birati između tri ponuđene opcije.

Tjedni meni možete rezervirati od ponedjeljka do subote između podneva i 16:00h

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih ali kvalitetnih proizvođača iz regije.

Tjedni meni
14.10.2019.-20.10.2019.

Grissini
Maslac

PREDJELA

Piletina / cikla / chilli umak
Skuša / višnja / lolo rosso
Consommé od buče

GLAVNA JELA

Patka Wellington / borovnica / foie gras
Jadranski mol / blitva / beurre blanc
Rižoto kesten / ukiseljeni kesten

DESERTI

Sir / brusnica / badem
Čokolada
Plata sireva / orašasti plodovi

Couvert
25 kn

Cijena po osobi
240 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta