Ideja Noel tjednih menija jest pružiti fine dining iskustvo tijekom pauze za ručak: s konkretnim porcijama, svježim lokalnim namirnicama te odličnom vrijednošću za novac.

Naš kreativni kulinarski tim svakoga tjedna će pripremati novi meni za naredni tjedan. Meni se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta, a za svaki slijed možete birati između tri ponuđene opcije.

Cijena cjelokupnog menija iznosi 190kn po osobi.

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih ali kvalitetnih proizvođača iz regije.

Tjedni meni
23.04.2019.-27.04.2019.

PREDJELA

1. Roast beef / waldorf / mlade salate
2. Istarski gnudi / cikla / špinat
3. Krem juha od cvjetače / curry

GLAVNA JELA

1. Pileći supreme / povrće / crni tartuf
2. Ravioli gamberi / bisque od škampa / pečeni kelj
3. Varijacija povrća / poširano jaje / šafran

DESERTI

1. Varijacija čokolade
2. Rogač / kiwi / bijela čokolada
3. Plata sira / orašasti plodovi

Cijena po osobi
190 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta