Ideja Noel tjednih menija jest pružiti fine dining iskustvo tijekom pauze za ručak: s konkretnim porcijama, svježim lokalnim namirnicama te odličnom vrijednošću za novac.

Naš kreativni kulinarski tim svakoga tjedna će pripremati novi meni za naredni tjedan. Meni se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta, a za svaki slijed možete birati između tri ponuđene opcije.

Tjedni meni možete rezervirati od ponedjeljka do subote između podneva i 16:00h

Cijena cjelokupnog menija iznosi 190kn po osobi.

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih ali kvalitetnih proizvođača iz regije.

Tjedni meni
08.07.2019.-13.07.2019.

PREDJELA

1. Juha od celera / crni istarski tartufi
2. Tartar od jadranske tune / krekeri ružmarin / sezam majoneza
3. Pate pileće jetre / toast / rajčica

GLAVNA JELA

1. Pileća rolada / masline / limun / rösti krumpir
2. Noel lignje / tartar umak / čili
3. Lazanje / mladi špinat / blitva / tikvice

DESERTI

1. Kruška / biskvit maslinovo ulje / sladoled crni čaj
2. Varijacija čokolade
3. Sir

Cijena po osobi
190 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta