Ideja Noel tjednih menija jest pružiti fine dining iskustvo tijekom pauze za ručak: s konkretnim porcijama, svježim lokalnim namirnicama te odličnom vrijednošću za novac.

Naš kreativni kulinarski tim svakoga tjedna će pripremati novi meni za naredni tjedan. Meni se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta, a za svaki slijed možete birati između tri ponuđene opcije.

Tjedni meni možete rezervirati od ponedjeljka do subote između podneva i 16:00h

Cijena cjelokupnog menija iznosi 190kn po osobi.

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih ali kvalitetnih proizvođača iz regije.

Tjedni meni
17.06.2019.-22.06.2019.

PREDJELA

1. Hladna juha od krastavca / kopar / menta
2. Pate od pačje jetre / trešnje / limun
3. Patliđan / tikvice / rajčica / masline

GLAVNA JELA

1. Pileći supreme / kiseli kruh / povrće
2. Mol / rižoto s mladim krumpirom / paprika
3. Prepeličja jaja / mlade salate / ukiseljeno povrće

DESERTI

1. Limun / limeta / grejp
2. Varijacija čokolade
3. Sir

Cijena po osobi
190 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta