Ideja Noel tjednih menija jest pružiti fine dining iskustvo tijekom pauze za ručak: s konkretnim porcijama, svježim lokalnim namirnicama te odličnom vrijednošću za novac.

Naš kreativni kulinarski tim svakoga tjedna će pripremati novi meni za naredni tjedan. Meni se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta, a za svaki slijed možete birati između tri ponuđene opcije.

Tjedni meni možete rezervirati od ponedjeljka do subote između podneva i 16:00h

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih ali kvalitetnih proizvođača iz regije.

Tjedni meni
do 03.02.2020.

Grissini
Signature Maslac

PREDJELA

Pileći paté / jetrica / kuhano vino
Tuna tatar / limeta / soja
Varijacija peršina / miso

GLAVNA JELA

Patka / mlinci
Tagliatelle wok / gamberi / povrće
Rižoto cikla / limeta / kozji sir

DESERTI

Mliječni biskvit / brusnice / sir
Čokolada
Sir

Couvert
25 kn

Cijena po osobi
240 HRK

Obavijest: do 03.02.2020 restoran radi u vrijeme večere, od 18h, osim za grupe.

Rezerviraj stol
Detalji kontakta