Ideja Noel tjednih menija jest pružiti fine dining iskustvo tijekom pauze za ručak: s konkretnim porcijama, svježim lokalnim namirnicama te odličnom vrijednošću za novac.

Naš kreativni kulinarski tim svakoga tjedna će pripremati novi meni za naredni tjedan. Meni se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta, a za svaki slijed možete birati između tri ponuđene opcije.

Tjedni meni možete rezervirati od ponedjeljka do subote između podneva i 16:00h

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih ali kvalitetnih proizvođača iz regije.

Tjedni meni
18.11.2019.-24.11.2019.

Grissini
Signature Maslac

PREDJELA

Pačja srca / crveno zelje / foie gras / čičoka
Beef tatar / senf majoneza / toast
Minestrone / cous cous / raviol povrće

GLAVNA JELA

Patka / orzotto / kruška
Romb / čičoka / kumkvat
Varijacija cikle / plavi sir / kim

DESERTI

Jabuka / karamela / kokice / whisky
Varijacije čokolade
Sir

Couvert
25 kn

Cijena po osobi
240 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta