Tim

Noel Tim

Ivan Jug

Restaurant Manager & Sommelier

Ivan Jug je ASI International Sommelier. Najzanimljiviji dio njegovog posla je komunikacija s gostima tijekom koje pokušava osjetiti što bi željeli kušati iz Noelovog vinskog podruma. To mu daje određenu dozu adrenalina – trud da pronađe perfect match između hrane, pića i želje gostiju.

Voli artisanal čajeve koji u Noel stižu izravno iz Japana, Tajvana i Kine, a koje isto tako spaja s aktualnim menijem. Ivan Jug je i certificirani sommelier sakea koja posebno voli sljubiti sa kompleksnim jelima.

To su jedinstvena iskustva koja želi pružiti gostima restorana Noel.

Bruno Vokal

Chef

Bruno Vokal jedan je od hrvatskih najboljih i najtalentiranijih mladih kuhara. Iako mu je tek 27 godina, Bruno se već može pohvaliti impresivnom biografijom u kojoj stoji da vodi kuhinju jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom.

Za sebe kaže da je oduvijek želio biti kuhar. Inspiraciju pronalazi u svakodnevici – poput odlaska na tržnicu. Baza svakog jela je čista namirnica. Zatim razmišlja kako ju uklopiti u jelo, ali i tehniku kojom će ona biti obrađena, i na kraju, kompleksnost te tehnike. Noelov kulinarski tim do svakog jela dolazi polako, a cilj je pružiti jedinstveni doživljaj na tanjuru. 

 

Karlo Ferenčak

Bar Manager

Karlo Ferenčak je preuzeo Noelov bar kad je imao samo 19 godina. Njegova karta signature koktela otkriva strast prema začinima i čajevima te uvijek prati aktualni Noelov menu kako bi gosti mogli uživati u koktelima uz hranu. 

Karlov entuzijazam je vidljiv u individualnom pristupu gostima, a u kreiranju svojih koktela pokušava postići prirodni balans sastojaka koje koristi. 

Inspiraciju često pronalazi u čajevima koji ga oduševljavaju zbog mira kojeg stvaraju, citrusnih i cvjetnih nota koje Karlo voli te punoće okusa.