Ivan Jug je ASI International Sommelier. Najzanimljiviji dio njegovog posla je komunikacija s gostima tijekom koje pokušava osjetiti što bi željeli kušati iz Noelovog vinskog podruma. To mu daje određenu dozu adrenalina – trud da pronađe perfect match između hrane, pića i želje gostiju.
Voli artisanal čajeve koji u Noel stižu izravno iz Japana, Tajvana i Kine, a koje isto tako spaja s aktualnim menijem. Ivan Jug je i certificirani sommelier sakea koja posebno voli sljubiti sa kompleksnim jelima.
To su jedinstvena iskustva koja želi pružiti gostima restorana Noel.
Bruno Vokal jedan je od hrvatskih najboljih i najtalentiranijih mladih kuhara. Iako mu je tek 27 godina, Bruno se već može pohvaliti impresivnom biografijom u kojoj stoji da vodi kuhinju jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom.
Za sebe kaže da je oduvijek želio biti kuhar. Inspiraciju pronalazi u svakodnevici – poput odlaska na tržnicu. Baza svakog jela je čista namirnica. Zatim razmišlja kako ju uklopiti u jelo, ali i tehniku kojom će ona biti obrađena, i na kraju, kompleksnost te tehnike. Noelov kulinarski tim do svakog jela dolazi polako, a cilj je pružiti jedinstveni doživljaj na tanjuru.
Karlo Ferenčak je preuzeo Noelov bar kad je imao samo 19 godina. Njegova karta signature koktela otkriva strast prema začinima i čajevima te uvijek prati aktualni Noelov menu kako bi gosti mogli uživati u koktelima uz hranu.
Karlov entuzijazam je vidljiv u individualnom pristupu gostima, a u kreiranju svojih koktela pokušava postići prirodni balans sastojaka koje koristi.
Inspiraciju često pronalazi u čajevima koji ga oduševljavaju zbog mira kojeg stvaraju, citrusnih i cvjetnih nota koje Karlo voli te punoće okusa.