Noel Circle NFT

Predstavljamo ograničenu količinu svojih NFT-ova koji vjernim gostima, ali i pratiteljima digitalne ekonomije, otvaraju nove mogućnosti ulaganja uz posebne pogodnosti unutar ekskluzivnog Noel Circle kluba. Noel Circle NFT-jevi bit će dostupni putem Local.NFT.eu platforme – prve hrvatske platforme za kupnju i razmjenu NFT-jeva.

 

Podijeljeni u četiri vrijednosne kategorije – Rouge, Noir, Platinum i Diamond, svojim vlasnicima osigurati ćemo jedinstveno vizualno rješenje tokena iz bogatog fundusa Noelove ponude – odabranih namirnica, jela i koktela. Za početnu investiciju od tisuću eura, kolika je vrijednost NFT-ja iz Rouge ponude, moći ćete uživati i ekskluzivne pogodnosti unutar Noel Circle kluba.

“Želimo stvoriti krug Noelovih pratitelja koji bezrezervno uživaju u doživljaju naše gourmet  ponude i čiju vjernost cijenimo. Šarolikom krugu ljudi, različitih afiniteta, jedna stvar je zajednička – želja za novim iskustvom u fine dining, ali društvenom smislu. Upravo NFT vlasništvo dovest će ih do toga.”

Ivan Jug

Ovime Noel postaje prvi restoran s Michelin zvjezdicom koji nudi svoje NFT-jeve vjernim gostima, ali i financijskim ulagačima diljem svijeta, zaljubljenicima u visoku gastronomiju i hedonizam. Noel Circle NFT-jevi bit će dostupni putem Local.NFT.eu platforme – prve hrvatske NFT blockchain platforme.

 

“NFT je revolucija u svijetu digitalne ekonomije, ali i marketinga. Brojni svjetski brendovi svoju vrijednost, ali i lojalnost svojih kupaca, podižu ovakvim inicijativama. Naš je tim osmislio i pripremio četiri kategorije NFT-ova, različitih razina ulaganja, uz koje dolaze posebno skrojene pogodnosti unutar Noel Circle kluba – popust na uslugu, privatne večere, školu kuhanja i miksologije, razne edukacije vezane uz tržište NFT-a, ali i ekskluzivan pristup restoranu, kao i mogućnost chef on demand usluge. Uz sve ove, s našim NFT-jem možete slobodno trgovati na burzi jer je vaš Noel NFT jedinstveno umjetničko djelo sa svojom vrijednošću. Danas otvaramo rezervacije za naše NFT-jeve koji će osigurati brojne zanimljive pogodnosti za sve članove kluba, među kojima su i ekskluzivna druženja za članove Noel NFT Circle kluba u restoranu.”

Ivan Jug, suvlasnik Noela.

 

Svi zainteresirani ulagači mogu dobiti više informacija o Noel NFT-jevima i Noel Circle pogodnostima upitom na e-mail