Noel Bistro je potpuno novi koncept koji je nastao kao ideja da se prepoznatljivi okusi Noela ne zaborave, s kojima je moguće uživati u vlastitom domu. Prilagodili smo svoju ponudu novonastaloj situaciji jer se želimo približiti Vama uz svoju bistronomsku ponudu pazeći na sve potrebne higijenske standarde. Noel Bistro menu se može naručiti direktno kontaktirajući sam restoran ili putem aplikacije Wolt.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak: zatvoreno

Utorak – Subota: 12h – 00h

Nedjelja: zatvoreno

Hladna predjela

Beef tatar / toast / maslac
Naš tatarski biftek koji dolazi sa hrskavim tostom i domaćim maslacem.
Salata od kultiviranih šparoga sa poširanim jajem
Kultivirane šparoge iz OPG-a pripremljene na salatu

Topla predjela

Tagliolini / vrganji
Domaća tjestenina sa gamberima i povrćem iz woka.
Rižoto sa šparogama
Rižoto od carnaroli riže iz regije Pijemont, odležane 36 mjeseci sa kultiviranim šparogama.

Glavna jela

Pileća prsa / quiche
Marinirana piletina s OPG-a.
Rib Eye Steak
Rib eye 225g s pireom od češnjaka i chimichurri umakom

Deserti

Jagoda / chantilly
Zapečena krema od tonke / jagode / vanilija / chantilly

Ostalo

Domaća slana focaccia

Vina

Prelac Malvazija
Hrvatska autohtona sorta. Lagana, svježa, mineralna malvazija sa aromatikom citrusa i cvjetom akacije.
Torre Rosazza Friuliano
Vino koje dolazi sa sjevera Italije, iz regije Friuli-Venezia-Giulia. Vrlo lagano, mineralno svježe vino sa aromatikom bijelog voća i bijelog cvijeća.
Prelac Refošk
Crveno iz Istre srednjeg do punog tijela. Vrlo svježe vino koje ima arome crnog bobičastog voća, ljubičica i prelijepe višnje.
Hecula Monastrell
Vino iz španjolske regije Yecla koja se nalazi na jugoistiku španjolske. Sorta monastrell. Vino punog tijela i aromatikom crnog bobičastog voća te lagane vanilije.

Koktel

Doomsday Cola
Brugal anejo / domaći sirup od jasmina i vanilije / cordial od Coca Cole kumina i kardamoma / voćne kiseline / soda
Flying Cow
Potpisni koktel Noela - Milk Punch u ediciji za doma.