Ideja Noel dnevnih menija jest pružiti fine dining iskustvo tijekom pauze za ručak: s konkretnim porcijama, svježim lokalnim namirnicama te odličnom vrijednošću za novac.

Naš kreativni kulinarski tim svakoga tjedna će pripremati dnevne menije za naredni tjedan. Meni se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta, a za svaki slijed možete birati između dvije ponuđene opcije.

Cijena cjelokupnog menija iznosi 190kn po osobi.

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih ali kvalitetnih proizvođača iz regije.

Dnevni meniji
18.02.2019.-23.02.2019.

PONEDJELJAK

1. Juha od krumpira / crni tartufi
2. Tuna tartar / agrumi

1. Patka u crvenom vinu / povrće
2. Noel lignje / tartar umak

1. Šnenokle
2. Tiramisu

UTORAK

1. -
2. -

1. -
2. -

1. -
2. -

SRIJEDA

1. Istarski gnudi / lardo / kumkvat / lješnjak
2. Bistra juha od crne svinje

1. Lešo teletina / knedlica od kruha / hren
2. Rižoto mladi špinat / mol iz The Big Green Egga

1. Vanilija / jogurt / grejp
2. Cheesecake

ČETVRTAK

1. Riblji carpaccio / inćuni
2. Beef tartar / toast

1. Pileći supreme / orzotto limeta
2. Tagliatelle gamberi / wok povrće

1. Mrkva / sir / timjan
2. Mille-feuille

PETAK

1. Riblja juha
2. Teletina waldorf

1. Mesne okruglice / krema krumpir / lješnjak
2. Lazanjete od divlje ribe / timjan beurre blanc

1. Crème brûlée
2. Nougat / badem

SUBOTA

1. Tataki pastrva / soja / đumbir
2. Pileći ragu juha

1. Jetrica na venecijanski / kremasta palenta / stilton
2. Hobnotnica / varijacija cikle / wasabi

1. Souffle čokolada
2. Kruška / gorgonzola

Cijena po osobi
190 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta