Ideja Noel dnevnih menija jest pružiti fine dining iskustvo tijekom pauze za ručak: s konkretnim porcijama, svježim lokalnim namirnicama te odličnom vrijednošću za novac.

Naš kreativni kulinarski tim svakoga tjedna će pripremati dnevne menije za naredni tjedan. Meni se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta, a za svaki slijed možete birati između dvije ponuđene opcije.

Cijena cjelokupnog menija iznosi 190kn po osobi.

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih ali kvalitetnih proizvođača iz regije.

Dnevni meniji
14.01.2019.-19.01.2019.

PONEDJELJAK

1. Pačja juha / povrće
2. Tataki pastrva / mandarina

1. Teleći paillard / batat / rotkvica
2. Mol / crni rižot / čili

1. Crème brûlée
2. Noel tiramisu

UTORAK

1. Juha od cikle / paški sir
2. Teleći jezik / bučino ulje / kapari

1. Pileći supreme / crni tartufi / krema krumpir
2. Tagliatelle / gamberi / povrće

1. Varijacija buče
2. Cheese cake

SRIJEDA

1. Juha od luka / kreker sir
2. Salata hobotnica / agrumi

1. Crepinette crne slavonske svinje / kobasica / datulje
2. Cappellacci patka / buča / crveno zelje

1. Nougat / badem
2. Kesten / mandarina

ČETVRTAK

1. Beef tartar / toast
2. Juha cvjetača / curry

1. Riblji ravioli / krema agrumi / šafran maslac
2. Wiener schnitzel / krumpir salata

1. Kruška / gorgonzola
2. Schneenockerln

PETAK

1. Riblja juha / pralina
2. Roastbeef / waldorf / orah

1. Jetrica alla veneziana / palenta
2. Kokot / peršin

1. Okruglice od sira / borovnica
2. Orah / jabuka / karamela

SUBOTA

1. Bistra juha od crne slavonske svinje
2. Tuna tatar / avokado

1. Patka u crvenom vinu / povrće
2. Noel lignje / tartar umak

1. Panna cotta / lješnjak
2. Čokolada

Cijena po osobi
190 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta