Sezonska ponuda jela s vrhunskim i pomno biranim lokalnim i organskim namirnicama u autorskoj interpretaciji chefa Gorana Kočiša. Kuhinja Gorana Kočiša za donosi biranu ponudu, od tradicionalnih jela suvremene izvedbe do rafiniranih sezonskih jela.

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih ali kvalitetnih proizvođača iz regije.

PONEDJELJAK

1. Tuna tartar / avakado
2. Pappa al pomodoro / parmezan

1. Wiener schnitzel / krumpir salata
2. Kokot / varijacija peršina

1. Varijacija buče
2. Tiramisu

UTORAK

1. Gnudi / lardo / cikla
2. Pačja juha / povrće

1. Teleća rebra / kobasica / krumpir
2. Trlja / limun krema / čips čičoka

1. Lješnjak / čokolada
2. Cheese cake

SRIJEDA

1. Juha od luka / kreker sir
2. Kokot carpaccio / agrumi

1. Crepinette crne slavonske svinje / kroketi / šljiva / čips povrće
2. Crni rižoto / mol / čili

1. Čokolada / kava
2. Kruška / gogonzola

ČETVRTAK

1. Roast beef / waldorf
2. Juha od buče

1. Tagliatelle wok / gamberi
2. Wiener shcnitzel / krumpir salata

1. Okruglice od sira / šljiva
2. Schneenockerln

PETAK

1. Riblja juha
2. Teleći jezik / bučino ulje / hrskavi luk

1. Jetrica na venecijanski / kremasta palenta
2. Kokot / varijacije perišina

1. Shuffle čokolada / vanilija sladoled
2. Creme brulee

SUBOTA

1. Cappellacci krvavica / kiselo zelje
2. Juha celer / čips celer

1. Patka u crvenom vinu / povrće
2. Hobotnica / batak / kelj

1. Kesten / mandarina
2. Tiramisu

Cijena po osobi
190 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta