1244 – Menu

Spring Soiree 2024

Proljeće je vrijeme novih i svježih početaka. Pridružite nam se u večeri elegancije i sofisticiranosti dok vas pozivamo da večerate s nama i uživate u svakom vješto izrađenom jelu.

Uživajte u simfoniji okusa koji slave suštinu proljeća, dopustite nam da vas odvedemo na gastronomski soireé.

Svako jelo je umjetničko djelo, a savršeno uravnoteženi okusi prava su senzualna avantura.

Chef Mario Mandarić je poznat po svojem izuzetnom talentu i viziji, što je savršeno odraženo u njegovom novom proljetnom meniju, Proljetni Soiree.

Ulagažemo veliki trud kako bismo stvorili nezaboravno iskustvo u Noelu.

Posvećeni smo visokoj kuhinji gdje lokalni sezonski sastojci zauzimaju središnje mjesto, primjenjujući vrhunske kulinarske tehnike.

Strast, trud, iskustvo i entuzijazam doveli su nas do prve Michelinove zvjezdice u povijesti Zagreba, čime smo ponosni vlasnici od 2019. godine.

Primijenili smo isti pristup i u Noel Baru te Noel Bread & Deli trgovini.

Noel je mjesto iskustva. NO/thing/ EL/se/