Tjedni menu donosi naše fine dining iskustvo u vrijeme ručka, gdje je glavni cilj približiti ideju pristupačne, a opet vrhunske gastronomije u kombinaciji sa svježim lokalnim namirnicama i kreativnošću.

Naš kreativni kulinarski tim svakoga tjedna će pripremati novi menu za naredni tjedan. Menu se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta, a za svaki slijed možete birati između tri ponuđene opcije.

Tjedni menu možete rezervirati od ponedjeljka do subote, između podneva i 16:00h.

Mario Mandarić je moderan i kreativan kuhar koji je svoj kulinarski potpis stjecao otkrivajući neobične kuhinje svijeta. Od Tajlanda do Engleske, gdje je radio u The Fat Ducku Hestona Blumenthala, Mandarić pokušava te iste tehnike primijeniti koristeći tradicionalne namirnice za lokalitet. Inspiriran povijesnim receptima, kulinarski stil je fokusiran na neobične i rijetke namirnice vrhunske kvalitete, koje su servirane na moderan način.

Tjedni meni
21.10.2019.-27.10.2019.

Pecivo
Degustacija maslinovog ulja

Predjelo

Juha cikla / emulzija češnjak
Skuša / kavijar / morsko grožđe
Janjetina / crno povrće / kelj

Glavno jelo

File Rossini / gusja jetra / vrganj
Iverak / cvjetača / maslinovo ulje
Rižoto / kava / tartuf

Desert

Istarski tartuf / čokolada / lješnjak
Čokolada / maslina / menta
Selekcija sireva

Cijena po osobi
335 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta