U neprestanoj potrazi za vrhunskim i organskim namirnicama, kuhinja Marija Mandarića se bazira na tradicionalnim recepturama interpretiranim na iznimno moderan način. Spoj neobičnih okusa proizašlih iz sjećanja koji su pretočeni u sezonsku gastronomsku poeziju.

Mario Mandarić je moderan i kreativan kuhar koji je svoj kulinarski potpis stjecao otkrivajući neobične kuhinje svijeta. Od Tajlanda do Engleske, gdje je radio u The Fat Ducku Hestona Blumenthala, Mandarić pokušava te iste tehnike primijeniti koristeći tradicionalne namirnice za lokalitet. Inspiriran povijesnim receptima, kulinarski stil je fokusiran na neobične i rijetke namirnice vrhunske kvalitete, koje su servirane na moderan način.

Doručak

Buffet

Selection of cold cut

Selection of cheese

Cream cheese

Istrian Olives

Local prosciutto and ham

Selection of croissant

Orange and almond cake

Selection of dried cookies

Muffins sweet and salty

Honey / Jam / Butter

Fruit bread

A la carte

Egg in glass with smoked foie gras

Boiled egg with white truffle and prosciutto crumble

Poached egg with hollandaise, ham and toast

Ham and eggs

Omlettes of choice

Seasonal salad

Porridge with dried fruits

Yogurt naturel / Strawberry / Apricot

Milk Almond / Soya / Goat / Cow

Fruit granola with yogurt

Fresh fruits

Rezerviraj stol
Detalji kontakta