U neprestanoj potrazi za vrhunskim i organskim namirnicama, kuhinja Marija Mandarića se bazira na tradicionalnim recepturama interpretiranim na iznimno moderan način. Spoj neobičnih okusa proizašlih iz sjećanja koji su pretočeni u sezonsku gastronomsku poeziju.

Mario Mandarić je moderan i kreativan kuhar koji je svoj kulinarski potpis stjecao otkrivajući neobične kuhinje svijeta. Od Tajlanda do Engleske, gdje je radio u The Fat Ducku Hestona Blumenthala, Mandarić pokušava te iste tehnike primijeniti koristeći tradicionalne namirnice za lokalitet. Inspiriran povijesnim receptima, kulinarski stil je fokusiran na neobične i rijetke namirnice vrhunske kvalitete, koje su servirane na moderan način.

MENU

Amuse-bouche

Skuša / Caviar / Alge

Istarski sir

Cappellacci od škampa / Kadulja / Limeta / Jus

Guščja jetra / Smokva / Brioche

Istarski gnudi / Sipa / Consomme rajčica

Janjetina / Crno povrće / Mrkva / Kelj

Smokva / Gorgonzola / Mascarpone

Petit four

Cijena po osobi
950 HRK

Uparivanje s vinima
560 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta