U neprestanoj potrazi za vrhunskim i organskim namirnicama, kuhinja Marija Mandarića se bazira na tradicionalnim recepturama interpretiranim na iznimno moderan način. Spoj neobičnih okusa proizašlih iz sjećanja koji su pretočeni u sezonsku gastronomsku poeziju.

Mario Mandarić je moderan i kreativan kuhar koji je svoj kulinarski potpis stjecao otkrivajući neobične kuhinje svijeta. Od Tajlanda do Engleske, gdje je radio u The Fat Ducku Hestona Blumenthala, Mandarić pokušava te iste tehnike primijeniti koristeći tradicionalne namirnice za lokalitet. Inspiriran povijesnim receptima, kulinarski stil je fokusiran na neobične i rijetke namirnice vrhunske kvalitete, koje su servirane na moderan način.

MENU

Amuse-bouche

Tuna / Morsko grožđe / Kreker od lana

Rižoto bilje / Brizle / Kruška

Jadranska riba / Krumpir / Badem / Masline

Čokolada / Malina / Menta

Petit four

Cijena po osobi
650 HRK

Uprivanje s vinima
320 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta