Sezonska ponuda jela s vrhunskim i pomno biranim lokalnim i organskim namirnicama u autorskoj interpretaciji chefa Gorana Kočiša. Kuhinja Gorana Kočiša za donosi biranu ponudu, od tradicionalnih jela suvremene izvedbe do rafiniranih sezonskih jela.

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih ali kvalitetnih proizvođača iz regije.
MENU
Amuse-bouche
Krčka pastrva / nar / agrumi / jabuka
105 HRK
Torchon od guščje jetre / crni orah / brioš makadamija orah
135 HRK
Teksture celera / crni istarski tartufi
115 HRK
Jadranska riba / sedam tehnika peršina
220 HRK
Odležana patka / cikla / kim / agrumi
175 HRK
Odojak / krumpir smeđi maslac / lješnjak / ika list
185 HRK
Šnenokle
65 HRK
Petit four