Sezonska ponuda jela s vrhunskim i pomno biranim lokalnim i organskim namirnicama u autorskoj interpretaciji chefa Gorana Kočiša. Kuhinja Gorana Kočiša donosi biranu ponudu, od tradicionalnih jela suvremene izvedbe do rafiniranih sezonskih jela.

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih, ali kvalitetnih proizvođača iz regije.

MENU

Amuse-bouche

Jadranska tuna / soja / yuzu

Teksture peršina / miso

Hobotnica / Stilton / čičoka / morski mousse / R. Monegal Ocean Oud / Sea Oud koktel

Ječam / cikla / kozji sir

Janjeći kare / špinat / komorač / kava

Wagyu odrezak / celer / jabuka

Maslinovo ulje

Petit four

Molimo Vas da prilikom rezervacije u napomeni pošaljete alergije i/ili intolerancije ako postoje na određene namirnice kako bismo pripremili individualno iskustvo.

Rezerviraj stol
Detalji kontakta