Sezonska ponuda jela s vrhunskim i pomno biranim lokalnim i organskim namirnicama u autorskoj interpretaciji chefa Gorana Kočiša. Kuhinja Gorana Kočiša za donosi biranu ponudu, od tradicionalnih jela suvremene izvedbe do rafiniranih sezonskih jela.

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih ali kvalitetnih proizvođača iz regije.

MENU

Amuse-bouche

Tataki pastrva / marakuja / agrumi / suncokret

105 HRK

Guščja jetra / dimljena jabuka / brioš / hibiskus

135 HRK

Varijacija cikle / kozji sir

115 HRK

Jadranska riba / sedam tehnika peršina

220 HRK

Patka / crveni kupus / smokva / blitva

175 HRK

Odojak od crne svinje / koraba / suha šljiva / repa

185 HRK

Šnenokle

65 HRK

Petit four

Cijena po osobi
690 HRK

Couvert
38 HRK

Dodatni slijed
85 HRK

Čaša vina (pića) uz svaki slijed
420 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta