Sezonska ponuda jela s vrhunskim i pomno biranim lokalnim i organskim namirnicama u autorskoj interpretaciji chefa Gorana Kočiša. Kuhinja Gorana Kočiša za donosi biranu ponudu, od tradicionalnih jela suvremene izvedbe do rafiniranih sezonskih jela.

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih ali kvalitetnih proizvođača iz regije.

MENU

Amuse-bouche

Pastrva / juzu / rotkvica

Varijacije guščje jetre

Jadranska riba / špinat / limun / maslac od kozica

Cappellacci plavi sir

Kunić / Jadranska lignja / vrganji / prepeličje jaje / panceta

Janjetina / cikla / ananas / čili / babaganuš

Marelica / bijela čokolada / neven

Petit four

Cijena po osobi
770 HRK

Couvert
38 HRK

Dodatni slijed
190 HRK

Čaša vina (pića) uz svaki slijed
420 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta