Sezonska ponuda jela s vrhunskim i pomno biranim lokalnim i organskim namirnicama u autorskoj interpretaciji chefa Gorana Kočiša. Kuhinja Gorana Kočiša za donosi biranu ponudu, od tradicionalnih jela suvremene izvedbe do rafiniranih sezonskih jela.

Goran Kočiš iskustvo i znanje stekao je u vrhunskim i nagrađivanim restoranima. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u stalnoj potrazi za vrhunskim namirnicama, redovito i rijetkim sortama manjih ali kvalitetnih proizvođača iz regije.

MENU

Amuse-bouche

Sashimi jadranska tuna / mini krastavac/ wasabi

135 HRK

Rižoto od paškog sira / bijeli tartufi

120 HRK

Teletina ili janjetina / prokulica / celer / batat

185 HRK

Varijacija buće / jogurt

65 HRK

Cijena po osobi
430 HRK

Couvert
38 HRK

Dodatni slijed
85 HRK

Čaša vina (pića) uz svaki slijed
260 HRK

Rezerviraj stol
Detalji kontakta