Plavorepa tuna

Plavorepa tuna, namirnica koja izaziva poštovanje

Iznimno se ponosimo svojim namirnicama koje priprema naš glavni chef, Goran Kočiš, a jedna od njih je plavorepa tuna koja dolazi iz jadranskih dubina te je među najcjenjenijim gastro namirnicama uopće. U Hrvatskoj se u nekolicini lokacija može pronaći namirnica ovakve kvalitete jer se najveći dio izveze u cijenjene japanske restorane, i upravo nas to čini ponosnima da u svojoj kuhinji možemo baratati divljom tunom.

Kako je kvaliteta uvijek na prvom mjestu, koristimo meso s tri pozicije, a svaka od njih ima svoje zakonitosti (Gorane, reci mi imena i značajke, shutori itd…).

S velikim poštovanjem prema njoj, tunu ćemo uvijek koristiti na našim menijima, bilo u degustacijskim ili tjednim, a poseban naglasak dobiva kao predjelo na degustacijskom meniju gdje se poslužuju najfiniji mogući sirovi komadi filea. Nadamo se da će Vam se svidjeti jer smo zaista ponosni da ju uopće možemo služiti upravo Vama.

Odgovori